بومیسم | شبکه اجتماعی تخصصی گردشگری
جستجو
آبشار تنگه تامرادی

توضیحات

آبشار تنگه تامرادی در فاصله 45 کیلومتری از شهر #یاسوج ، پایتخت #طبیعت ایران و در مسیر جاده یاسوج به #گچساران واقع شده است.  وجود چهار #آبشار با ارتفاع هشت تا ده و حتی پنجاه متری و #حوضچه های آب در مسیر آب زلال و بسیار خنک این آبشار و همچنین وجود #غار هایی که آب از دل آن می گذرد و آب مداوم از سقف آنان چکه می کند باعث شده است که هر چه بیشتر بر جذابیت و خاص بودن منطقه بیفزاید.
در قسمت هایی باید از درون #آب عبور کرد و هر چه پیشتر می رویم حجم آب بیشتر می شود. به سرچشمه یا همان آبشار اول می رسیم. حجم آب بسیار بالاست و با خروش زیاد از میان سنگ ها به پایین می جهد. اولین آبشار، آبشار کوچکی است که حوضچه ای وسیع در پای آن شکل گرفته است. از کنار مسیر آب از طریق پله های سنگی می توان به سمت بالا رفت.
با جدا شدن از مسیر اصلی آب، به اشکفت بزرگی می رسیم که آشیانه پرستوهاست. هزاران #پرستو در صدها لانه تعبیه شده در این اشکفت غوغایی برپا کرده اند.
برای مشخص شدن تعداد دقیق آبشارهای #تنگ #تامرادی باید تمام مسیر را پیمایش کرد و برای این کار نیاز به تجهیزات فنی سنگ نوردی می باشد. اما آبشار بلندی که کمتر مورد بازدید گردشگران قرار می گیرد در پایین دست قرار گرفته است. آبشاری به ارتفاع بیش از 50 متر که پایین تر از منطقه تفرجگاهی واقع شده است و از کنار جاده دیده می شود.
#طبیعت زیبا و #جنگل #بلوط اطراف این آبشار، زیبایی خاصی به این منطقه بخشیده به گونه ای که هر ساله گردشگران زیادی از سراسر کشور از این منطقه #گردشگری دیدن می کنند. در طول مسیر نیز دو طرف جاده پر است از گیاهی به نام جاشیر که ظاهری شبیه به شوید دارد و با تابش نور #خورشید صبحگاهی به آن، جلوه ای زیبا می گیرد.
این آبشار از اطراف به کوههای #زرآور و #ساور محدود میگردد و از سطح دریا 1400 متر ارتفاع دارد و تحت تأثیر اقلیم معتدل و مرطوب، آب و هوای آن در فصول #بهار و #تابستان مطبوع و دلپذیر و در #زمستان سرد است.
گفتنی است بیشترین حضور گردشگران به آبشار تنگه تامرادی در فصل تابستان و همزمان با گرمی هوا صورت می گرد.
در ورودي تنگ تامرادي و در مجاورت روستاي حسين آباد، دخمه و مقبره‌اي از دوران #هخامنشي به جا مانده که به يکي از سرداران و يا نجباي هخامنشي مربوط است. تنگه تامرادي محل وقوع يکي از جنگ‌هاي تاريخ معاصر نيز هست. با توجه به موارد مذکور، مي‌ توان قدمتي طولاني براي اين روستا در نظر گرفت. مردم روستاي #تنگه تامرادي به زبان لري سخن مي‌ گويند.

گالری / عکس

بررسی موارد - 0

نظری برای این پست ثبت نشده است

ارسال بررسی

برای ارسال نظر خود ابتدا وارد شوید یا ثبت نام کنید.

ارسال شده توسط :

سفرکجابریم
سفرکجابریم 80 جاذبه ی ثبت شده

برچسب ها