بومیسم | شبکه اجتماعی تخصصی گردشگری
جستجو
روستای رندان

توضیحات

روستاي رندان روستايي است در دامنه كوه هاي شمالي پايتخت و در ۲۰ کيلومتري تهران؛ اين روستا با اينکه فاصله کمي با تهران دارد اما هنوزبکر و دست نخورده باقي مانده است. جمعيت اين روستا كم مي باشد که بيشتر به دامداري و باغداري اشتغال دارند.رندان در پای كوه قرار گرفته است و درختانش چنان به شكوفه نشسته‌اند كه این روزها، وقتی از دور به آنها نگاه می‌كنی، به نظرت می‌آید برفی سپید و صورتی، روی شاخه‌ها را پوشانده است. اهالی این روستا روزگارشان را بیشتر با باغداری و دامداری می‌گذرانند و روستا با باغ‌هایی پر از درختان سیب، هلو، گیلاس و آلبالو احاطه شده است.این روستا هنوز به سرنوشت خیلی از روستاهای شمال كشور گرفتار نشده است، آنجا هنوز بافت سنتی‌اش را حفظ كرده و كوچه پس كوچه‌هایش از رفت و آمد غریبه‌های شهری شلوغ نشده‌اند، نه كسی بنفشه‌ها وآویشن‌ها و ختمی‌هایش را لگدمال كرده است و نه چنارها و زبان‌گنجشك‌های بلند را به بهانه ویلاسازی بریده‌اند. روستای رندان، هنوز بكر و معصوم است و همین ویژگی است كه باعث می‌شود به شما نشانی‌اش را بدهیم تا كنار آبشار مغرورش دمی ‌بیاسایید و به دور از هیاهوی شهر، استراحت کنید.
آبشار رندان در ارتفاع حدود ۲۲۰۰ متر از سطح دریا واقع بوده و فاصله آن از روستا حدود ۲ کیلومتر است. برای رسیدن به آبشار نیاز به کمتر از یک ساعت پیاده‌روی در مسیری نسبتاً هموار و کم شیب در امتداد رودخانه رندان دارید. در این مسیر، هر از گاهی باید از روی پل‌های چوبی و سنگی عبور کرده و اگر رودخانه پر آب باشد، گاهی باید مسیر خود را با عبور از روی سنگ‌های کف رودخانه ادامه دهید. گاه از کنار باغ‌های گیلاس و آلبالو عبور کرده و گاه از پای صخره‌های کوچک و بزرگ… نکته هیجان انگیز مسیر آنجاست که تا چند دقیقه پایانی، آبشار را نمی‌بینید. در انتهای مسیر، با پشت سر گذاشتن یک شیب نسبتاً تند، آبشار زیبای رندان در آن‌سوی دره به یکباره نمایان می‌شود. در روزهای گرم تابستان می‌توانید پای آبشار رفته و صورت خود را به نوازش‌های دل‌پذیر قطرات ریز آب بسپارید.آبشار رندان آبشاریست زیبا و پر آب به ارتفاع تقریبی ۴۰ متر که در ارتفاعات شمال‌شرق روستای رندان واقع است. برای رسیدن به این آبشار باید از داخل روستا در جهت شرق (دره سمت راست روستا) وارد مسیر دره شده و در خلاف جهت رودخانه به سمت بالا حرکت کنید. پس از حدود یک ساعت پیاده روی در مسیری کم شیب و نسبتا هموار به آبشار رندان خواهید رسید.زمان مناسب بازدیدما‌ههای گرم تابستان، فصل کم آبی آبشارهاست. پس اگر می‌خواهید آبشار رندان را در اوج شکوه و پرآبی‌اش ببینید، تابستان به نیمه نرسیده به رندان بروید و فصل بهار هم حتماً سری به رندان بزنید.در ابتدای روستا، در سمت راست یک مشاور املاک مشاهده می کنید. ۵۰ متر جلوتر یک جاده خاکی هست که به سمت پائین و داخل روستا سرازیر می شود. در داخل روستا جاده خاکی را تا انتها رفته و خودروی خود را در انتهای جاده پارک کنید. ادامه جاده، مسیر پیاده روی به آبشار هست که از کنار رودخانه می گذرد. اوج زیبایی این مسیرها وقتی خواهد بود که درختان گیلاس و آلبالو سبز شده و شکوفه باران شوند.روستای رندان دارای یک مسجد به نام مسجد امام حسن مجتبی (ع) هست که هر ساله میزبان مراسم عزاداری حسینی و تعزیه است.
برای بازدید از آبشار روستای رندان گاه از کنار باغ‌های گیلاس ، آلبالو و هلو و گاه از پای صخره‌های کوچک و بزرگ باید عبور کنید و نکته جالب و هیجان انگیز این است که تا چند دقیقه پایانی مسیر، آبشار را نمی‌بینید. در انتها با پشت سر گذاشتن یک شیب نسبتاً تند اما کوتاه، آبشار زیبای رندان در آن‌سوی دره به یکباره نمایان می‌شود. اگر در روزهای گرم تابستان برای بازدید از آبشار رندان رفته‌اید می‌توانید پای آبشار رفته و از برخورد قطرات ریز و پودر آب به صورتتان لذت ببرید.
مسیر پیاده روی مسیر پیاده‌روی آبشار رندان در ارتفاعات شمال روستای رندان و در امتداد دره‌ای سرسبز، یکی از زیباترین و با شکوه‌ترین آبشارهای تهران قرار دارد. مسیر آبشار یک راه مال‌رو نسبتاً هموار و کم شیب است که در امتداد رودخانه رندان پس از حدود یک ساعت پیاده‌روی شما را به آبشار می‌رساند.مسیر خودروی شخصی برای سفر به رندان از تهران ، باید ابتدا به سمت امامزاده داوود برانید و سولقان را كه رد كردید پس از طی فاصله كوتاهی، تابلویی كنار یكی از جاده‌های فرعی به چشم‌تان می‌خورد كه شما را به سمت روستا هدایت می‌كند.روستای رندان بين امامزاده عقيل و روستاي تالون واقع شده است و جهت رسيدن به آن به سمت امامزاده داود، بعد از سولقان وارد دومين جاده سمت چپ ميشويم كه تابلويي هم در ابتداي جاده جلب توجه ميكند كه بر روي آن نوشته شده ” تا رندان ۴ كيلومتر”.
منبع : بزنیم بیرون

گالری / عکس

بررسی موارد - 0

نظری برای این پست ثبت نشده است

ارسال بررسی

برای ارسال نظر خود ابتدا وارد شوید یا ثبت نام کنید.

ارسال شده توسط :

روستا شناسی
روستا شناسی 2461 جاذبه ی ثبت شده

برچسب ها