بومیسم | شبکه اجتماعی تخصصی گردشگری
جستجو
شهرها
  • بازدید - 304
بندر لنگه

توضیحات

بندر لنگه يکي از شهرهاي استان هرمزگان ايران است. اين شهر مرکز شهرستان بندر لنگه و يکي از بنادر مهم جنوب کشور است.براساس اطلاعات موجود در ۵۴ درجه و ۳۰ دقيقه طول شرقي و در ۲۶ درجه و ۱۸ دقيقه عرض شمالي از نصف النهار مبدأ واقع شده‌است.فاصله بندر لنگه تا شهر لار ۲۸۰ کيلومتر و تا بندر عباس ۱۹۲ کيلومتر و تا بوشهر ۴۲۰ کيلومتر و تا شهر بستک ۱۷۰ کيلومتر است. هواي شهر بندر لنگه مانند ساير شهرهاي ساحلي مرطوب و در تابستان گرم است.
محدوده بندر لنگهحدوداً از شرق شهر کنگ، از غرب روستاي شناس و مغويه، از جنوب خليج فارس و از سمت شمال به صحراي مهرکان محدود مي‌گردد.
خطوط طول و عرضبراساس اطلاعات موجود در ۵۴ درجه و ۳۰ دقيقه طول شرقي و در ۲۶ درجه و ۱۸ دقيقه عرض شمالي از نصف النهار مبدأ واقع شده‌است.
فاصله بندر لنگه با شهرهاي اطراففاصله بندر لنگه تا شهر لار ۲۸۰ کيلومتر و تا بندر عباس ۱۹۲ کيلومتر و تا بوشهر ۴۲۰ کيلومتر و تا شهر بستک ۱۷۰ کيلومتر است. هواي شهر بندر لنگه مانند ساير شهرهاي ساحلي مرطوب و در تابستان گرم است.
جانوران وپرندگاندر کوههاي اطراف بندر لنگه حيوانات و پرندگان مختلفي وجود دارند مانند: آهو، روباه، گرگ، شغال، جوجه‌تيغي وکفتار. از پرندگان مانند: کبک، شاهين، و قُمري و بلبل و تيهو غيره از پرندگان کوهي وصحرائي.
پوشش گياهياغلب زمينهاي شهرستان بندر لنگه داراي قابليت مرتعي است ومناسب‌ترين اراضي جهت استفاده‌هاي مرتعي وبرداشت علوفه محسوب مي‌شوند. در اطراف لنگه درختان بزرگ و تنوهمندي وجود دارد مانند: كُنار، كُور و سمر ،سَلَم و غيره، در زمان قديم مردمان لنگه از هيزم اين درختان براي پخت و پز وبراي تدفئه خانهاشان استفاده مي‌کرده‌اند.جمعيتجمعيت شهر بندر لنگه طبق سرشماري عمومي نفوس و مسكن در سال ۱۳۸۵ ، برابر با ۲۶۱۷۵ نفر بوده‌است.

گالری / عکس

بررسی موارد - 0

نظری برای این پست ثبت نشده است

ارسال بررسی

برای ارسال نظر خود ابتدا وارد شوید یا ثبت نام کنید.

ارسال شده توسط :

شهرگرد
شهرگرد 1220 جاذبه ی ثبت شده

برچسب ها

جاذبه های مشابه :